Παρακολούθηση κύησης και τοκετός στο Γέννημα IVF

* Κάθε ζευγάρι ξεχωριστό, κάθε μωράκι μοναδικό *

Είτε είστε έγκυος μετά από εξωσωματική είτε με φυσιολογική σύλληψη, εμπιστευτείτε την έμπειρη και αφοσιωμένη ομάδα μας για την παρακολούθηση της κύησης και τον τοκετό σας. Στόχος μας είναι η γέννηση υγιών τελειόμηνων μωρών, με καλό σωματικό βάρος και η αποφυγή πρόωρου τοκετού ακόμα και στις δίδυμες κυήσεις.

Κάθε εγκυμοσύνη είναι πολύτιμη και η ομάδα μας θα σας φροντίσει με προσοχή και αγάπη σε κάθε μαιευτικό υπερηχογράφημα μέχρι την ημέρα που θα κρατήσετε στην αγκαλιά σας το μωράκι σας – ή τα μωράκια σας!

Προτείνουμε ένα πολύ προσεκτικό πρόγραμμα εξετάσεων για την παρακολούθηση της κύησης, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη και χειριζόμαστε κάθε κύηση ξεχωριστά σύμφωνα με το ιστορικό και τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ζευγαριού. Επίσης, θα σας δώσουμε τις απαραίτητες οδηγίες για τη διατροφή και την άσκηση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και άλλες πρακτικές συμβουλές για την καθημερινότητά σας.

Εκτός από τους γιατρούς, από την αρχή κιόλας της κύησής σας θα είστε σε άμεση επαφή με τη μαία τοκετών, η οποία θα είναι διαθέσιμη για να λύσει κάθε απορία σας ανά πάσα στιγμή.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κος. Κουντάρας: ‘Όλοι μαζί λειτουργούμε σαν ένα ‘δίχτυ ασφαλείας’ για εσάς και το μωράκι σας και είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Έτσι αποφεύγετε το περιττό άγχος και μπορείτε να χαρείτε την περίοδο της εγκυμοσύνης με ηρεμία.’

«Είμαστε υπέρ του φυσιολογικού τοκετού και κατά του πρόωρου τοκετού με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στην αντιμετώπισή του.»

Φροντίζουμε τη μέλλουσα μαμά, φροντίζουμε το μωράκι.

Η ομάδα απαρτίζεται από μαιευτήρες – γυναικολόγους, εμβρυομητρικό και μαίες υπό την υψηλή εποπτεία του γυναικολόγου αναπαραγωγής κου. Ευριπίδη Μαντούδη. Ο κος. Μαντούδης θα βρίσκεται κοντά σας σε οποιαδήποτε πρόβλημα ή οποτεδήποτε άλλοτε τον χρειαστείτε. Πιο συγκεκριμένα:

Μαιευτήρας – Γυναικολόγος Αναπαραγωγής

Ο Δρ. Σταύρος Νάτσης είναι γυναικολόγος αναπαραγωγής στο Γέννημα IVF από το 2017. Ως συνεργάτης του γυναικολόγου αναπαραγωγής Δρ. Ε. Μαντούδη, είναι ενήμερος και υπεύθυνος για τη θεραπεία του κάθε ζευγαριού από την πρώτη μέρα, από το πρώτο ραντεβού ως το τεστ εγκυμοσύνης. Μάλιστα, είναι διαθέσιμος να απαντήσει τις ερωτήσεις σας τηλεφωνικά ακόμα και πριν το πρώτο σας ραντεβού στο Γέννημα IVF. Διεξάγει τα υπερηχογραφήματα κατά τη διάρκεια του κύκλους εξωσωματικής, καθώς και την ωοληψία.

Διαβάστε Περισσότερα

Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Υπεύθυνος Κυήσεων

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κουντάρας είναι μέλος της ομάδας των μαιευτήρων – γυναικολόγων στο Γέννημα IVF από το 2015. Ως συνεργάτης του γυναικολόγου αναπαραγωγής Δρ. Ευριπίδη Μαντούδη, κύρια καθήκοντά του είναι η παρακολούθηση της κύησης και ο ετήσιος γυναικολογικός έλεγχος. Μαζί με την εμβρυομητρικό Δρ. Ιωάννα Τσουμπού, το γυναικολόγο αναπαραγωγής Δρ. Σταύρο Νάτση και τη μαία…

Διαβάστε Περισσότερα

Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Εμβρυομητρικός

Η Δρ. Ιωάννα Τσουμπού είναι μέλος της ομάδας των μαιευτήρων – γυναικολόγων στο Γέννημα IVF από το 2015. Ως συνεργάτης του γυναικολόγου αναπαραγωγής Δρ. Ευριπίδη Μαντούδη, κύρια καθήκοντά της είναι η παρακολούθηση της κύησης και ο ετήσιος γυναικολογικός έλεγχος. Μαζί με το μαιευτήρα-γυναικολόγο Δρ. Κωνσταντίνο Κουντάρα, το γυναικολόγο αναπαραγωγής Δρ. Σταύρο Νάτση και τη μαία…

Διαβάστε Περισσότερα

Μαία, Υπεύθυνη κυήσεων και τοκετών

Από το 2007, η Εύη συνεργάζεται αποκλειστικά με το Γέννημα IVF, τον κο. Μαντούδη και τους συνεργάτες του. Έχει σπουδάσει στο ΤΕΙ Μαιευτικής της Αθήνας, έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από την Ιατρική Σχολή και το ΤΕΙ Μαιευτικής της Αθήνας με θέμα «Έρευνα στη γυναικεία αναπαραγωγή» και έχει εξειδικευτεί στην αντιμετώπιση των μαιευτικών επειγόντων περιστατικών (ALSO:…

Διαβάστε Περισσότερα