Ο Δρ. Σταύρος Νάτσης είναι γυναικολόγος αναπαραγωγής στο Γέννημα IVF από το 2017. Ως συνεργάτης του γυναικολόγου αναπαραγωγής Δρ. Ε. Μαντούδη, είναι ενήμερος και υπεύθυνος για τη θεραπεία του κάθε ζευγαριού από την πρώτη μέρα, από το πρώτο ραντεβού ως το τεστ εγκυμοσύνης.

Διεξάγει τα υπερηχογραφήματα κατά τη διάρκεια του κύκλου εξωσωματικής, καθώς και ωοληψίες. Επίσης, αναλαμβάνει τα online ραντεβού γονιμότητας. Το επιστημονικό του ενδιαφέρον περιλαμβάνει τη διατήρηση της γονιμότητας μέσω της κατάψυξης ωαρίων. Η εμπειρία του με σπάνια περιστατικά σε νοσοκομεία του εξωτερικού τον έχει εξοικειώσει με το φάσμα των λιγότερων συνηθισμένων ασθενειών.

Ένας ευγενικός, χαμογελαστός και ζεστός άνθρωπος, ένας πολύ προσεκτικός και ακριβής γιατρός με χάρισμα στην επικοινωνία με τους ασθενείς του και πάθος για το θετικό αποτέλεσμα της προσπάθειας κάθε ζευγαριού. Ένας ξεχωριστός άνθρωπος που θα σας εντυπωσιάσει με την ευαισθησία του.

 

«Κάθε ασθενής έχει μια διαφορετική ιστορία. Για εμάς καμία γυναίκα δεν είναι ‘άλλη μία ασθενής’. Στόχος μου είναι να κατανοήσω πώς νιώθουν για την υπογονιμότητα και να κάνω τη θεραπεία τους μια ξεκάθαρη διαδικασία χωρίς περιττό άγχος.»

Περισσότερες πληροφορίες για το βιογραφικό του:

  • Πτυχίο στην Ιατρική από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.
  • Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών ‘Κυήσεις Υψηλού Κινδύνου’ από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.
  • Ειδικότητα στη Μαιευτική και Γυναικολογία από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.
  • Εργάστηκε ως έμμισθος ιατρός  στο Τμήμα Κυήσεων Υψηλού Κινδύνου στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.
  • Εξειδικεύτηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο στη Γυναικολογική Ογκολογία και τη Διατήρηση της Γονιμότητας.
  • Έχει συμμετάσχει σε πολλές κλινικές μελέτες και έχει παρουσιάσει εργασίες του σε διεθνή συνέδρια.

Είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.