Ιατρική Ομάδα
Ιατρική Ομάδα

Ιατρική Ομάδα

 

"Κάθε ζευγάρι ξεχωριστό, κάθε μωράκι μοναδικό"

Είτε είστε έγκυος μετά από εξωσωματική είτε με φυσιολογική σύλληψη, εμπιστευτείτε την έμπειρη και αφοσιωμένη ομάδα μας για την παρακολούθηση της κύησης και τον τοκετό σας. Στόχος μας είναι η γέννηση υγιών τελειόμηνων μωρών, με καλό σωματικό βάρος και η αποφυγή πρόωρου τοκετού ακόμα και στις δίδυμες κυήσεις.

Κάθε εγκυμοσύνη είναι πολύτιμη και η ομάδα μας θα σας φροντίσει με προσοχή και αγάπη σε κάθε μαιευτικό υπερηχογράφημα μέχρι την ημέρα που θα κρατήσετε στην αγκαλιά σας το μωράκι σας – ή τα μωράκια σας!

Προτείνουμε ένα πολύ προσεκτικό πρόγραμμα εξετάσεων για την παρακολούθηση της κύησης, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη και χειριζόμαστε κάθε κύηση ξεχωριστά σύμφωνα με το ιστορικό και τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε ζευγαριού. Επίσης, θα σας δώσουμε τις απαραίτητες οδηγίες για τη διατροφή και την άσκηση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και άλλες πρακτικές συμβουλές για την καθημερινότητά σας.

Εκτός από τους γιατρούς, από την αρχή κιόλας της κύησής σας θα είστε σε άμεση επαφή με τη μαία τοκετών, η οποία θα είναι διαθέσιμη για να λύσει κάθε απορία σας ανά πάσα στιγμή.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κος. Κουντάρας:

"Όλοι μαζί λειτουργούμε σαν ένα ‘δίχτυ ασφαλείας’ για εσάς και το μωράκι σας και είμαστε στη διάθεσή σας 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Έτσι αποφεύγετε το περιττό άγχος και μπορείτε να χαρείτε την περίοδο της εγκυμοσύνης με ηρεμία."

"Είμαστε υπέρ του φυσιολογικού τοκετού και κατά του πρόωρου τοκετού με μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στην αντιμετώπισή του."

 

Φροντίζουμε τη μέλλουσα μαμά, φροντίζουμε το μωράκι

Η ομάδα απαρτίζεται από μαιευτήρες – γυναικολόγους, εμβρυομητρικό και μαίες υπό την υψηλή εποπτεία του γυναικολόγου αναπαραγωγής κου. Ευριπίδη Μαντούδη. Ο κος. Μαντούδης θα βρίσκεται κοντά σας σε οποιαδήποτε πρόβλημα ή οποτεδήποτε άλλοτε τον χρειαστείτε. Πιο συγκεκριμένα:

Ιατρική Ομάδα

Κωνσταντίνος Κουντάρας

Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Υπεύθυνος Κυήσεων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιατρική Ομάδα

Ιωάννα Τσουμπού

Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, Εμβρυομητρικός

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιατρική Ομάδα

Σταύρος Νάτσης

Μαιευτήρας – Γυναικολόγος Αναπαραγωγής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ιατρική Ομάδα

Εύη Συνοδινού

Μαία, Υπεύθυνη κυήσεων και τοκετών

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
espa banner
GR

Δωρεάν 2η Γνώμη

Eπιτυχία Εξωσωματικής

Ιατρική Ομάδα
Ιατρική Ομάδα

+30 210 68 16 100