Είναι Μαιευτήρ/Γυναικολόγος με εξειδίκευση στην διερεύνηση και αντιμετώπιση τόσο της γυναικείας όσο και της ανδρικής υπογονιμότητας και σε όλες τις σύγχρονες μεθόδους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής καθώς επίσης στην Λαπαροσκοπική–Υστεροσκοπική Χειρουργική.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2001 από το Αντικαρκινικό ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο ΑΓ. ΣΑΒΒΑΣ» στη γυναικολογική ογκολογία, ενώ από το 2003 μέχρι το 2005 συνέχισε την εκπαίδευση και μετεκπαίδευσή του στην Μ. Βρετανία, σε Νοσοκομεία του Λονδίνου και της περιφέρειάς του, αποκτώντας σημαντική εμπειρία και γνώση στη διαχείριση και αντιμετώπιση όλων των μαιευτικών – γυναικολογικών παθήσεων.
Κατά την διάρκεια της ειδικότητας ασχολήθηκε με τις παθολογικές αλλοιώσεις του τραχήλου της μήτρας που προκαλούνται από παθογόνους οργανισμούς και κυρίως από τον ιό των ανθρωπίνων θηλωμάτων (H.P.V.) Είναι διαπιστευμένος από το Βασιλικό Κολλέγιο Μαιευτήρων και Γυναικολόγων RCOG (Royal College of Obstetricians and Gynaecologists) στην κολποσκόπηση-παθολογία του τραχήλου της μήτρας (British Society of Colposcopy and Cervical Pathology, BSCCP) και στον οικογενειακό προγραμματισμό και υγιεινής της αναπαραγωγικής ηλικίας (Diploma of the Faculty of Family Planning, DFFP).
Από το 2005 έως το 2008 και μετά την απόκτηση του τίτλου της ειδικότητας ξεκίνησε να εξειδικεύεται στην αναπαραγωγική ιατρική στο Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης “London Fertility Centre” στο Λονδίνο με τον καθηγητή Ian Craft, καταβάλλοντας ιδιαίτερη προσπάθεια στην αντιμετώπιση ζευγαριών με αυξημένο αριθμό προηγούμενων αποτυχημένων κύκλων εξωσωματικής γονιμοποίησης και αποβολών οφειλόμενες σε διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος.

Είναι διαπιστευμένος στην αντιμετώπιση υπογόνιμων ζευγαριών και στις τεχνικές υποβοηθούμενης αναπαραγωγής από το Βασιλικό Κολέγιο Μαιευτήρων Γυναικολόγων του Λονδίνου (RCOG) και τη Βρετανική Ένωση Γονιμότητας (British Fertility Society, BFS).

Επιπρόσθετα από το 2007 και μετά εξειδικεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Royal Free Hospital του Λονδίνου υπό την καθοδήγηση του Mr Adam Magos, στην Λαπαροσκοπική–Υστεροσκοπική χειρουργική της αναπαραγωγής.

Καλοκαίρι του 2008 επιστρέφει στην Ελλάδα ως επιστημονικός συνεργάτης στο Κέντρο Γυναικολογίας – Αναπαραγωγής ‘γέννημα’ και αναλαμβάνει τη θέση επιμελητή χειρουργείου στο νοσοκομείο Ιασώ.

Θεωρεί υποχρέωσή του να καλλιεργεί κλίμα εμπιστοσύνης, αναπτύσσοντας ζεστή και ανθρώπινη επικοινωνία με το ζευγάρι, καταβάλλοντας ιδιαίτερη προσοχή στη σωστή, πλήρη ενημέρωση για το πρόβλημά τους έτσι ώστε να μπορέσει μαζί τους να σχεδιάσει την κατάλληλη θεραπεία και να δώσει λύση με το χαμηλότερο ψυχικό, σωματικό και οικονομικό κόστος φροντίζοντας να προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη σε όλη την διάρκεια της προσπάθειάς τους.

Πιστεύει ότι κάθε ιατρική περίπτωση είναι ξεχωριστή γιατί ακόμη και όταν το πρόβλημα θεωρητικά είναι ίδιο το ζευγάρι που το αντιμετωπίζει είναι μοναδικό.
Προσπαθεί στο Κέντρο Γυναικολογίας και Αναπαραγωγής Γέννημα και με την αμέριστη βοήθεια του εμβρυολογικού – νοσηλευτικού τμήματος η θεραπεία σας να αποτελεί προσωπική του υπόθεση και στόχο.
Τον γεμίζει χαρά και ψυχική ικανοποίηση η αναγνώριση της προσπάθειάς του από τα ζευγάρια με τη σημαντική συμβολή του στην απόκτηση του παιδιού τους.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΙΔΗΣ ΜSc, DFFP, BSCCP
ΜΑΙΕΥΤΗΡΑΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ-ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
Δ/ΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ: Πετρούτσου & Βλαχερνών 17-Μαρούσι
ΤΗΛ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΚΙΝ: 6972111364
ΤΗΛ.ΡΑΝΤΕΒΟΥ: 2106895001
Ε-MAIL: fragkmike@yahoo.gr