Σύμβουλος γονιμότητας
Σύμβουλος γονιμότητας

Εύη Συνοδινού

ΜΑΙΑ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ

23EA7550-765C-4304-A37B-85ACD169A03B

Ας δούμε μαζί μια καθημερινή ιστορία

Μια γυναίκα ξεκινάει να προσπαθεί για μωράκι με το σύζυγο/σύντροφό της. Οι πιο πολλές γυναίκες συζητούν για αυτό το θέμα με τη μητέρα, την αδερφή, μια φίλη ή μία συνάδελφο και συχνά αναζητούν πληροφορίες:

Ποιες είναι οι γόνιμες μέρες μου, πόσο συχνά να προσπαθούμε, γιατί δεν έμεινα έγκυος από τον πρώτο μήνα, τι να κάνω για το άγχος μου;

Ας υποθέσουμε ότι αυτή η γυναίκα είστε εσείς!

Ας αναλογιστούμε, μπορεί η μητέρα, η αδερφή ή η φίλη σας να σας δώσει σωστές απαντήσεις; Ή μήπως τελικά η συζήτηση μαζί της σας μπέρδεψε περισσότερο;

Μήπως νιώθετε ότι υποτιμούν το άγχος σας ή ότι δε σας υποστηρίζουν ουσιαστικά;

Τότε είναι η ώρα για ένα ραντεβού στο My Fertility Coach!

Η μαία – σύμβουλος γονιμότητας Εύη Συνοδινού θα είναι ο σύμμαχός σας και θα σας προσφέρει σωστή καθοδήγηση και πραγματική υποστήριξη στο ‘ταξίδι’ προς το μωράκι σας!

Απαντήσεις στις ερωτήσεις σας

1Μου ταιριάζει;
Ναι, αν μόλις τώρα ξεκινήσατε να προσπαθείτε για εγκυμοσύνη ή γενικά αν προσπαθείτε λιγότερο από 6 μήνες. Το πλάνο του My Fertility Coach μπορεί να σας προσφέρει πολύτιμες συμβουλές για τη φυσική σύλληψη, την καταγραφή του κύκλου, τις γόνιμες μέρες σας κ.ά. Ναι, αν έχετε ήδη κάνει κάποιες εξετάσεις και ενδεχομένως έχετε εντοπίσει κάποιο αίτιο υπογονιμότητας. Το πρόγραμμα του My Fertility Coach θα σας δώσει σωστές πληροφορίες: τι σημαίνουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, αν υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί κάποια θεραπεία υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και γιατί, πώς να επιλέξετε τη μονάδα υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που σας ταιριάζει κλπ Ναι, ακόμα κι αν έχετε κάνει εξωσωματική και χρειάζεται να επαναλάβετε τη θεραπεία. Η βοήθεια του My Fertility Coach μπορεί να λειτουργήσει συμπληρωματικά με στόχο:
 • Να έχετε μια θετική εμπειρία εξωσωματικής
 • Να μεγιστοποιηθεί το ποσοστό επιτυχίας
Η συμβουλευτική του My Fertility Coach απευθύνεται επίσης στις γυναίκες που ενδιαφέρονται για διατήρηση της γονιμότητάς τους με κατάψυξη ωαρίων προκειμένου να μπορέσουν να έχουν μια εγκυμοσύνη στο μέλλον. Τέλος, μπορούμε να προσφέρουμε σημαντική βοήθεια στις γυναίκες που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί μόνες τους, χωρίς σύντροφο, με τη χρήση τράπεζας σπέρματος. Στη συγκεκριμένη περίπτωση απαιτείται ενημέρωση της ενδιαφερόμενης για τη νομοθεσία, για τις διαδικασίες που αφορούν την τράπεζα σπέρματος κ.λπ.
210 πλεονεκτήματα του Fertility Coach
Το πρόγραμμα του My Fertility Coach θα σας προσφέρει ένα εξατομικευμένο πλάνο ενίσχυσης της φυσικής γονιμότητας με ολιστική προσέγγιση και θα υποστηρίξει την προσπάθειά σας σε όλα τα επίπεδα: σώμα – ψυχή – πνεύμα. Θα σας δώσει τις σωστές πληροφορίες και γνώσεις για τη γονιμότητα – όχι μύθους ή ανακρίβειες! Θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε το άγχος σας και να αποκτήσετε μια πιο αποτελεσματική επικοινωνία με το σύντροφό σας σχετικά με την προσπάθειά σας. Επιπλέον, θα σας προσφέρει πρόσβαση σε εξειδικευμένα επιλεγμένα webinars και φυσικά πρόσβαση σε επιλεγμένους επαγγελματίες υγείας: γυναικολόγο αναπαραγωγής, διατροφολόγο, pilates instructor, ψυχολόγο κλπ ανάλογα με τις ανάγκες σας. Πιο αναλυτικά:
 • Εξατομικευμένο πλάνο ενίσχυσης της φυσικής γονιμότητας
 • Γνώσεις για τη γονιμότητα – όχι μύθους!
 • Ολιστική προσέγγιση της γονιμότητας και υποστήριξη της προσπάθειας για εγκυμοσύνη σε όλα τα επίπεδα: σώμα – ψυχή – πνεύμα σε αρμονία
 • Υψηλή ποιότητα υπηρεσιών από προσωπική μαία – σύμβουλο γονιμότητας
 • Πρόσβαση σε επιλεγμένους επαγγελματίες υγείας: γυναικολόγο αναπαραγωγής, διατροφολόγο, pilates instructor, ψυχολόγο
 • Πρόσβαση σε εξειδικευμένα επιλεγμένα webinars σε θέματα που σας ενδιαφέρουν
 • Διαχείριση του άγχους από όπου κι αν προέρχεται
 • Καλύτερη επικοινωνία με το σύντροφό μου για την προσπάθειά μας
 • Δυνατότητα για απομακρυσμένα ραντεβού (βιντεοκλήση μέσω skype, viber, zoom)
 • Επικοινωνία με άλλες γυναίκες – εφόσον το επιθυμείτε – μέσω του Facebook Group μας (My Fertility Coach – Μαία, Σύμβουλος γονιμότητας)
3Τι να περιμένω από το ραντεβού με το σύμβουλο γονιμότητας;
Εκτός από το ιατρικό ιστορικό, το πρόγραμμα του My Fertility Coach ‘αγκαλιάζει’ τον τρόπο ζωής του ζευγαριού από όλες τις απόψεις και καλύπτει τα πιο κάτω θέματα:
 • Διατροφικές συνήθειες
 • Άλλες συνήθειες – πχ κάπνισμα, αλκοόλ
 • Το επάγγελμα των συντρόφων και πώς επηρεάζει την καθημερινότητά τους
 • Την άσκηση
 • Άλλες δραστηριότητες που σας ευχαριστούν
 • Το άγχος και η διαχείρισή του
 • Σχέση με το σύντροφο/σύζυγο, όσον αφορά στην προσπάθεια για εγκυμοσύνη
 • Σχέση με φίλους/συναδέλφους/οικογένεια και επικοινωνία για την προσπάθεια για μωράκι
Έχοντας όλες τις πληροφορίες, θα μπορέσει να σας προτείνει ένα ολοκληρωμένο και εξατομικευμένο πλάνο με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για να έρθει το μωράκι όσο το δυνατόν πιο εύκολα!
4Πώς μπορώ να κλείσω ραντεβού;
Στείλτε email στη διεύθυνση: myfertilitycoach@gennima.com ή καλέστε την Εύη Συνοδινού στο 697 444 5763.

Λίγα λόγια για την Εύη

H Eύη Συνοδινού τελείωσε τη Μαιευτική Αθήνας το 2005. Από το 2007, συνεργάζεται αποκλειστικά με το Γέννημα IVF, τον κο. Μαντούδη και τους συνεργάτες του. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από την Ιατρική Σχολή και το ΤΕΙ Μαιευτικής της Αθήνας με θέμα «Έρευνα στη γυναικεία αναπαραγωγή» και έχει εξειδικευτεί στην αντιμετώπιση των μαιευτικών επειγόντων περιστατικών (ALSO: Advanced Life Supported in Obstetrics).

Πρόσφατα, το 2020, απέκτησε δεύτερο μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με τίτλο ‘Προγεννητικός έλεγχος – Αντισύλληψη – Τοκετός’ από την Ιατρική Σχολή.

Ως εργαζόμενη όλα αυτά τα χρόνια στον τομέα της αναπαραγωγής και ως υπεύθυνη μαία τοκετών στο Γέννημα- σύμβουλος θηλασμού, αλλά και ως μητέρα 3 παιδιών, έχει ζήσει και η ίδια τις αγωνίες και τους φόβους μιας γυναίκας από την μαγική στιγμή της σύλληψης έως και την εμπειρία του τοκετού και της φροντίδας του νεογέννητου παιδιού της.

Θα είναι μαζί σας σε αυτό το ταξίδι της πολυπόθητης εγκυμοσύνης για να σας δώσει τις απαραίτητες οδηγίες και συμβουλές.
Η Εύη είναι ένας άνθρωπος πραγματικά ζεστός, επικοινωνιακός, με ουσιαστικό ενδιαφέρον για κάθε γυναίκα ή ζευγάρι που θα την αναζητήσει. Ταυτόχρονα όμως είναι ένας ‘βράχος’ για τη μέλλουσα μαμά, υπεύθυνη, με επιστημονική κατάρτιση, πάθος και αγάπη για τη συμβουλευτική σε όλα τα επίπεδα.

Θα είναι δίπλα σας πριν – κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης – στον τοκετό – και μετά!

espa banner
GR
Αρχική
Αρχική
Σύμβουλος γονιμότητας
Σύμβουλος γονιμότητας

+30 210 68 16 100