Online ραντεβού γονιμότητας
Online ραντεβού γονιμότητας

Online ραντεβού γονιμότητας

Οnline ραντεβού γονιμότητας

Πρόκειται για τη συζήτηση με έναν από τους γυναικολόγους αναπαραγωγής της ομάδας μας απομακρυσμένα, πχ μέσω Skype, Zoom ή Viber, από την ασφάλεια του σπιτιού σας και χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία σας στο χώρο μας.

Σε κάθε ζευγάρι που προσπαθεί για εγκυμοσύνη και αναζητά τη βοήθεια του γυναικολόγου αναπαραγωγής, αλλά δυσκολεύεται να μεταβεί στο χώρο μας

(πχ ζευγάρια από την περιφέρεια ή το εξωτερικό, περιορισμοί μετακίνησης λόγω πανδημίας κορωνοϊού κλπ):

  1. Στα ζευγάρια που επιθυμούν προληπτικό έλεγχο γονιμότητας και συμβουλές για τη φυσιολογική σύλληψη.
  2. Σε κάθε ζευγάρι που προσπαθεί για μωράκι και έχει αντιμετωπίσει δυσκολία, είτε έχουν κάνει σχετικές εξετάσεις είτε όχι, και χρειάζεται καθοδήγηση για τα επόμενα βήματα.
  3. Σε ζευγάρια που έχουν κάνει ήδη αποτυχημένες προσπάθειες με εξωσωματική και επιθυμούν δεύτερη γνώμη και νέα θεραπεία.
  4. Σε γυναίκες που επιθυμούν να αποκτήσουν παιδί με δωρεά σπέρματος.
  5. Σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας που επιθυμούν εγκυμοσύνη.
  6. Σε ζευγάρια με ιατρικό ιστορικό πολυκυστικών ωοθηκών, ενδομητρίωσης, πολλαπλών αποβολών, ανδρικής υπογονιμότητας, σχετικών χειρουργικών επεμβάσεων και άλλων αιτίων υπογονιμότητας.
  7. Σε ζευγάρια που έχουν ήδη 1 ή περισσότερα παιδιά και επιθυμούν μια νέα εγκυμοσύνη.
  8. Σε γυναίκες ή άνδρες που ενδιαφέρονται για διατήρηση της γονιμότητάς τους για κοινωνικούς ή ιατρικούς λόγους με κρυοσυντήρηση ωαρίων, εμβρύων ή σπέρματος

Τι να περιμένω από
αυτό το ραντεβού;

Ο γιατρός θα συντάξει το ιατρικό ιστορικό σας σύμφωνα με τα στοιχεία που έχετε ήδη αποστείλει και ό,τι επιπλέον σας ρωτήσει και συζητήσετε μαζί του.

Ο στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε ένα εξατομικευμένο πλάνο προκειμένου να έρθει το μωράκι όσο το δυνατόν πιο εύκολα και πιο γρήγορα. Επιπλέον, να λάβετε ξεκάθαρες απαντήσεις σε όλες σας τις ερωτήσεις γονιμότητας.

Τέλος, θα σας εξηγήσουμε τη δική μας προσέγγιση για τις θεραπείες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, δηλαδή πώς επιτυγχάνουμε υψηλά ποσοστά επιτυχίας στην εξωσωματική και παράλληλα διασφαλίζουμε απαράμιλλη και προσωπική εξυπηρέτηση για τους ασθενείς μας.

Ως το τέλος του ραντεβού – που διαρκεί συνήθως γύρω στη 1 ώρα – επιδιώκουμε να έχουμε εγκαταστήσει μια προσωπική σχέση με τον κάθε ασθενή μας βασισμένη στην καλή επικοινωνία, τις ρεαλιστικές προσδοκίες και το αίσθημα ασφάλειας και εμπιστοσύνης.

Τι να περιμένω ΜΕΤΑ
από το ραντεβού;

Ένα απομακρυσμένο (online) ραντεβού δε διαφέρει σε τίποτα από το ραντεβού στο ιατρείο.
Ο γιατρός θα σας εξηγήσει τα βήματα που θεωρεί ότι είναι τα κατάλληλα για εσάς προκειμένου να έρθει το μωράκι όσο το δυνατόν πιο εύκολα και πιο γρήγορα.

Με τη βοήθεια της ομάδας μας, μπορείτε ακόμα και να ξεκινήσετε θεραπεία για εξωσωματική γονιμοποίηση χωρίς να χρειαστεί να έρθετε στην Αθήνα.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η παρακολούθησή σας από γυναικολόγο στον τόπο κατοικίας σας, σύμφωνα με τις οδηγίες μας.
Η ομάδα μας θα σας δώσει αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες για να αρχίσετε τη θεραπεία σας στο σπίτι: φαρμακευτικό πρωτόκολλο, απαραίτητες έγγραφες συναινέσεις κλπ.

Ξεκινώντας τη θεραπεία σας, παρακολουθούμε τον κύκλο και σας δίνουμε ξεκάθαρες οδηγίες για το τι πρέπει να γίνει: πότε να πάτε στο γυναικολόγο σας, ποιες εξετάσεις πρέπει να κάνετε κλπ

Με συνεχή επικοινωνία και καλή συνεννόηση με την ομάδα μας μπορείτε να ολοκληρώσετε τη θεραπεία διέγερσης των ωοθηκών στο σπίτι και να έρθετε στην Αθήνα κατευθείαν για ωοληψία και εμβρυομεταφορά!

Μήνυμα από τον Dr. Ευριπίδη Μαντούδη

και τους συνεργάτες του και γυναικολόγους αναπαραγωγής της ομάδας μας Σταύρο Νάτση & Ελίνα Πιτσούνη

“Ξέρουμε ότι αυτές τις πρωτόγνωρες μέρες που ζούμε λόγω της πανδημίας, είναι αρκετά δύσκολο για πολλά ζευγάρια από την επαρχία ή από το εξωτερικό να μετακινηθούν και να έρθουν να μας δουν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καθυστερούν την προσπάθειά τους για να ξεκινήσουν την οικογένειά τους.

Τώρα όμως έχουμε τη δυνατότητα να γνωριστούμε, έστω και απομακρυσμένα, μέσω του υπολογιστή, να μπορέσουμε να ακούσουμε την ιστορία σας και να προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε. Θέλουμε να σας καθοδηγήσουμε όσο καλύτερα γίνεται σε αυτό το ταξίδι που θα ξεκινήσει για να αποκτήσετε το μωράκι σας.

Είτε έχετε κάνει ως τώρα εξετάσεις για τη γονιμότητα είτε όχι, είτε έχετε κάνει ήδη εξωσωματική, σας περιμένουμε για να κάνουμε μια γόνιμη συζήτηση μέσω skype, zoom ή viber, να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας και να σας δώσουμε τη σωστή κατεύθυνση με απλό και ξεκάθαρο τρόπο.

Θα χαρούμε πολύ να συναντηθούμε – μαζί, θα τα καταφέρουμε!”

Κλείστε ραντεβού μέσω του site μας στο Link:

Εναλλακτικά, επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας

Η μαία-συντονίστρια ασθενών θα προετοιμάσει τη συζήτησή σας με το γιατρό: θα μιλήσει μαζί σας σχετικά με το ιατρικό ιστορικό σας και θα σας εξηγήσει ποιες πληροφορίες χρειάζεται να μας στείλετε πριν το ραντεβού σας

Θα προγραμματίσετε το ραντεβού σας (αν δεν το έχετε κάνει ήδη online) και θα μας ενημερώσετε ποια πλατφόρμα σας εξυπηρετεί: Skype, Zoom ή Viber.

Θα ενημερωθείτε για το κόστος του ραντεβού και τον τρόπο πληρωμής.

 
espa banner
GR
Αρχική
Αρχική
Online ραντεβού γονιμότητας
Online ραντεβού γονιμότητας

+30 210 68 16 100