Ικανοποίηση ασθενών
Ικανοποίηση ασθενών

Η εξωσωματική μπορεί να είναι μια θετική εμπειρία, φιλική προς τους ασθενείς και απαλλαγμένη από περιττό άγχος. ’Αυτό αποτελεί σημαντικό άξονα της φιλοσοφίας μας και της υπόσχεσής μας προς τους ασθενείς μας

Το 98% των ασθενών μας θεωρεί ότι οι υπηρεσίες υγείας που έλαβε στο Γέννημα IVF παρασχέθηκαν με σεβασμό και φροντίδα!

Η απαράμιλλη και υποδειγματική εξυπηρέτηση των ασθενών μας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας της θεραπείας τους αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της εμπειρίας τους στο Γέννημα IVF.

Το 96% των ασθενών μας ένιωσε ότι είχε διαρκή υποστήριξη και πρόσβαση στο προσωπικό της Μονάδας για την επίλυση αποριών καθ' όλη τη διάρκεια της θεραπείας!

 

98%

Καλύτερη εμπειρία εξωσωματικής

To 98% των ασθενών που είχε εμπειρία εξωσωματικής  σε άλλη μονάδα, θεωρούν ότι η συνολική εμπειρία στο Γέννημα IVF ήταν συγκριτικά

“Πολύ καλύτερη” ή “Καλύτερη”

Ικανοποίηση Ασθενών_5

97%

Θα συστήνε το Γέννημα IVF

To 97% θα σύστηνε σίγουρα το Γέννημα IVF σε φίλους και συγγενείς που αναζητούν Ιατρική κατεύθυνση σε θέματα Γονιμότητας. Μόλις το 2% μάλλον διστάζει να συζητά το συγκεκριμένο θέμα.

Ταυτότητα Έρευνας Ικανοποίησης Ασθενών 2022

 
  • 41% των ασθενών που απάντησαν υποβλήθηκαν για πρώτη φορά σε εξωσωματική
  • 43% των ασθενών είχε ολοκληρώσει ήδη 1-3 κύκλους εξωσωματικής (στο Γέννημα ή/και σε άλλη μονάδα) 
  • 16% των ασθενών είχε ολοκληρώσει 4 ή περισσότερους θεραπευτικούς κύκλους 
 

Τα δεδομένα που παρουσιάζονται προκύπτουν από το σύνολο 100 ερωτηματολογίων που συλλέχθηκαν από τις αρχές του έτους έως τις 30 Μαρτίου 2022. Ειδικά για το 2022 η έρευνα θα συνεχιστεί καθ' όλη τη διάρκεια του έτους και τα αποτελέσματα θα ανανεωθούν εφόσον προκύψουν αλλαγές. Τα ερωτηματολόγια συλλέχθηκαν στο πλαίσιου του συστήματος ποιότητας που εφαρμόζεται στη Μονάδα (ISO 9001:2015 & EN 15224:2017), συμπληρώνονται ηλεκτρονικά, εντελώς ανώνυμα και σε εθελοντική βάση από ασθενείς που έχουν ολοκληρώσει το στάδιο της Ε/Τ και πριν μάθουν εάν έχουν θετικό ή αρνητικό αποτέλεσμα. 

Η συλλογή και η επεξεργασία των δεδομένων πραγματοποιείται μόνο για εσωτερικούς λόγους ποιότητας.

espa banner
GR

Δωρεάν 2η Γνώμη

Eπιτυχία Εξωσωματικής

Ικανοποίηση ασθενών
Ικανοποίηση ασθενών

+30 210 68 16 100