Από το 2007, η Εύη συνεργάζεται αποκλειστικά με το Γέννημα IVF, τον κο. Μαντούδη και τους συνεργάτες του. Έχει σπουδάσει στο ΤΕΙ Μαιευτικής της Αθήνας, έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών από την Ιατρική Σχολή και το ΤΕΙ Μαιευτικής της Αθήνας με θέμα «Έρευνα στη γυναικεία αναπαραγωγή» και έχει εξειδικευτεί στην αντιμετώπιση των μαιευτικών επειγόντων περιστατικών (ALSO: Advanced Life Supported in Obstetrics). Η Εύη έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για το φυσικό τοκετό και το θηλασμό και έχει εργαστεί ως σύμβουλος θηλασμού και υποστήριξης στη λοχεία κατ’ οίκον.
Πρόσφατα απέκτησε δεύτερο μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ‘Προγεννητικός έλεγχος – Αντισύλληψη – Τοκετός’ από την Ιατρική Σχολή στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Ως μητέρα 3 παιδιών, έχει ζήσει και η ίδια την εμπειρία του φυσιολογικού τοκετού και έχει νιώσει προσωπικά τις αγωνίες και τους φόβους μιας εγκύου.
Θα είναι μαζί σας κατά τη διάρκεια της κύησής σας. Θα σας δώσει τις απαραίτητες οδηγίες για τη διατροφή και την άσκηση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και άλλες πρακτικές συμβουλές για την καθημερινότητά σας.

«Η κάθε γυναίκα βιώνει ξεχωριστά τον τοκετό της, δεν πονάμε όλοι το ίδιο, ούτε γεννάμε όλοι με τον ίδιο τρόπο. Εγώ θα είμαι εκεί για να ζήσετε τον τοκετό σας όπως τον έχετε ονειρευτεί, φτάνει μόνο με τον τρόπο αυτό να εξασφαλίσουμε ‘γερό μωρό και γερή μαμά’.»
Η Εύη είναι ένας άνθρωπος πραγματικά ζεστός, επικοινωνιακός, με ουσιαστικό ενδιαφέρον για κάθε οικογένεια. Ταυτόχρονα όμως είναι ένας ‘βράχος’ για τη νέα μαμά, υπεύθυνη, με επιστημονική κατάρτιση και πάντα χαμογελαστή και διαθέσιμη. Δεν είναι τυχαίο που καμία μαμά δεν την ξεχνάει, όσα χρόνια κι αν περάσουν!
Πριν τον τοκετό, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα ‘Μαθήματα Τοκετού’ που παραδίδει. Όταν έρθει η ώρα του τοκετού σας, η Εύη θα είναι κοντά σας στο μαιευτήριο ΙΑΣΩ μαζί με τον ιατρό, ένα γνώριμο πρόσωπο που θα σας καθοδηγήσει και θα σας υποστηρίξει κατά τον τοκετό, αλλά και τις επόμενες μέρες.

Μαθήματα τοκετού
Από την 25η εβδομάδα και μετά, η Εύη θα σας καλέσει για να συμμετέχετε στα μαθήματα προετοιμασίας τοκετού που πραγματοποιούνται στο Γέννημα IVF ή διαδικτυακά, ανάλογα με το τι εξυπηρετεί καλύτερα εσάς. Τα μαθήματα αυτά θα ήταν καλό να τα παρακολουθήσετε μαζί με το σύντροφο/σύζυγό σας.
Σκοπός των μαθημάτων είναι να συζητήσουμε όλα τα θέματα που αφορούν και απασχολούν τα ζευγάρια που θα γίνουν γονείς, όπως: τα συμπτώματα έναρξης τοκετού, τα στάδια του τοκετού, τις αναπνοές και τις θέσεις κατά τον τοκετό, ασκήσεις εμπέδωσης καθώς και το ρόλο του συντρόφου κατά την κύηση, τον τοκετό και τη λοχεία. Επίσης, τι θα συμβεί στο μαιευτήριο, την επισκληρίδιο αναισθησία καθώς και τις εναλλακτικές μεθόδους αναλγησίας. Επιπλέον, θα αναλύσουμε βασικά ζητήματα για το θηλασμό, τη φροντίδα του νεογνού, όπως και τα απαραίτητα που θα χρειαστείτε για το μωρό στο μαιευτήριο, αλλά και στο σπίτι.
Θα μπορείτε να μοιραστείτε τις απορίες σας με άλλες γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια ευχάριστη θέση με εσάς και να λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε. Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε μάλιστα και το facebook group “Mommy to be” στο οποίο μπορείτε να έχετε μαζί μας μια πιο άνετη και εύκολη επικοινωνία για απλά πράγματα που όμως, όταν τα μοιραστεί κανείς σε μια ομάδα που βίωσε ή βιώνει το ίδιο, μπορεί και παίρνει αλλά και δίνει μερικές φορές δύναμη και κουράγιο, μέσα από αυτή την πολλή όμορφη παρέα!!