Μια φορά και έναν καιρό, σε ένα μικρό χωριό ζούσαν ο Π. και η Α. (η μαμά μου και ο μπαμπάς μου) οι οποίοι θέλανε πάρα πολύ ένα μωράκι.

Τότε μια καλή νεράιδα είπε της μαμά μου για έναν κύριο, ο οποίος κάνει θαύματα και χαρίζει στα ζευγάρια πολλά Δωρομωρά. Τον έλεγαν Άγιο Βασίλη, ήταν ένας και μοναδικός και έκανε θαύματα (κ. Μαντούδης).

Αμέσως η μαμά μου έστειλε ένα γράμμα (πήρε τηλέφωνο) στο εργαστήρι (Γέννημα IVF) και ζήτησε να τον δει. Τότε η νεράιδα Κασσιανή έκλεισε ραντεβού στη μαμά μου και ξεκίνησαν όλα!!!!

Επιτέλους έφτασε η μέρα για το ραντεβού… Ξεκίνησαν οι γονείς μου, φανερά αγχωμένοι, για το εργαστήρι του Αϊ Βασίλη (κ. Μαντούδη). Φτάνοντας εκεί τους υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και ηρεμία πολλές νεράιδες (Χρυσηΐδα, Λένα, Χαρά, Ναΐς, Μαρία) οι οποίες βοήθησαν πολύ τη μαμά μου να καταλάβει την όλη διαδικασία.

Τα πράγματα ήταν λίγο δύσκολα για τη μαμά μου και ήταν πολύ απογοητευμένη, ώσπου ξαφνικά εμφανίστηκε ο Άγιος Βασίλης (κος. Μαντούδης) ο οποίος της μίλησε τόσο όμορφα και απλά που πλέον όλα φαινόντουσαν παιχνιδάκι…

Πέρασε ο καιρός και έφτασε η ημέρα της ωοληψίας, όλες οι κοπέλες δίπλα στη μαμά μου είχαν πολλά-πολλά ωάρια, η μαμά μου όμως μόνο δυο (ένα μεγάλο και ένα μικρό) – απογοητεύτηκε πάλι… Και εκεί ως δια μαγείας εμφανίστηκε πάλι ο Άγιος Βασίλης (κ. Μαντούδης) και της είπε “ΈΝΑ ΜΟΝΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΌΛΟΙ ΑΠΟ ΈΝΑ ΓΙΝΑΜΕ”.

Και βέβαια είχε δίκιο!!!! Έκανε και πάλι το θαύμα του. Λίγες μέρες μετά η μαμά μου κουβαλούσε εμένα!!!!

Ο ερχομός μου έδωσε πολύ μεγάλη χαρά σε όλη την οικογένεια!! Ευχαριστώ πολύ τη νεράιδα (κ. Τσουμπού) που παρακολουθούσε τη μαμά μου και βέβαια τη νεράιδα – ξωτικό (Εύη Συνοδινού) που ήταν και ακόμα είναι δίπλα της!!!!
Σας ευχαριστώ όλους εσάς εκεί στο εργαστήρι και σας εύχομαι Καλές Γιορτές με υγεία και ευτυχία

Με πολύ αγάπη

“το θαυματάκι σας”

Ε.