


9/9/2020: το ταξίδι της εξωσωματικής και της εγκυμοσύνης τελειώνει. Ένα καινούριο ταξίδι ξεκινάει για την Ειρήνη, το πιο υπέροχο, το ταξίδι της μητρότητας, η νέα ζωή ως μαμά μιας όμορφης μπέμπας!“Με λένε Ειρήνη και όλα ξεκίνησαν πριν από έναν χρόνο που είπαμε με τον σύζυγό μου πως δεν πάει άλλο, τα χρόνια περνάνε και πρέπει να κάνουμε ένα παιδάκι.
Εγώ στα 41 με κάποια θέματα υγείας, όχι γυναικολογικά, και εκείνος στα 50 με όλα του καλά. Έτσι ξεκινήσαμε με μία αποτυχημένη προσπάθεια: ψυχολογία χάλια εγώ, αλλά δεν το βάλαμε κάτω. Και έτσι την δεύτερη προσπάθεια την κάναμε στο Γέννημα με τον κύριο Μαντούδη και το επιτελείο του, φανταστικός γιατρός και υπέροχος άνθρωπος, όπως φυσικά όλο του το team: από τους γυναικολόγους του Τσουμπού, Κουντάρας, Νάτσης, Δημόπουλος και Πιτσούνη, όλες τις μαίες, αλλά ειδικά την κυρία Συνοδινού που ήταν και είναι δίπλα μου συνεχώς μέχρι και τώρα.
Και ο Γολγοθάς ξεκινάει, μεγάλος, γιατί δεν έδινα πολλά ωάρια πάρα μόνο δύο τον έναν μήνα με βοήθεια [φαρμακευτική αγωγή για διέγερση ωοθηκών] κ ένα τον άλλο χωρίς βοήθεια [φυσικός κύκλος]. Τελικά μαζεύτηκαν δύο άριστα και με τα μαγικά χέρια του κύριου Μαντούδη μία που μου έκανε την εμβρυομεταφορά και μία που έμεινα έγκυος σε ένα υγιές και όμορφο κοριτσάκι.
Όχι ότι η εγκυμοσύνη ήταν ρόδινη, αλλά δεν είχε και πολλά αγκάθια σοβαρά και μόνιμα, αλλά περαστικά. Γέννησα στις 9/9/2020 και από εκείνη την ημέρα πετάω! Εύχομαι κι άλλες γυναίκες όπως εγώ να μείνουν έγκυες από τα μαγικά χέρια του κύριου Μαντούδη, η φροντίδα τους συνεχόμενη και η επιτυχία σίγουρη…”
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Ειρήνη για τα όμορφα λόγια της, αλλά κυρίως γιατί μοιράστηκε μαζί μας τη δική της ιστορία μέχρι να καταφέρει να κρατήσει τη μπέμπα της στην αγκαλιά της.
Είναι πολλά ζευγάρια που αντιμετωπίζουν τις ίδιες δυσκολίες, δηλαδή να υπάρχει χαμηλό απόθεμα ωαρίων.
Ευχόμαστε ό,τι καλό για όλη την οικογένεια, ήταν χαρά μας να βρισκόμαστε στο πλάι τους όλο αυτό το διάστημα.
Από όλη μας την ομάδα: Να σας ζήσει!
Η φωτογραφία δημοσιεύεται με την άδεια του ζευγαριού.




