Με χαρά και υπερηφάνεια υποδεχόμαστε ζευγάρια από όλο τον κόσμο, ζευγάρια που αναζητούν την καλύτερη δυνατή θεραπεία γονιμότητας και προσωπική φροντίδα.

Ασθενείς από την Αγγλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, το Βέλγιο και την Ολλανδία, την Ελβετία, τη Σουηδία και τη Νορβηγία, από τις ΗΠΑ και τον Καναδά, από το Χονγκ Κονγκ, το Ομάν, την Αρμενία και από άλλες χώρες εμπιστεύονται το Γέννημα IVF για την επιτυχία της προσπάθειάς τους.

Δεν προσφέρουμε μόνο υψηλά ποσοστά επιτυχίας, αντιμετωπίζουμε το κάθε ζευγάρι με φιλικό και ζεστό τρόπο. Παρέχουμε την υποστήριξη, την καθοδήγηση και την αίσθηση ασφάλειας που έχουν ανάγκη όσοι ταξιδεύουν από τόσο μακριά για έναν τόσο ιερό σκοπό: τη δημιουργία οικογένειας, τη γέννηση ενός παιδιού.

Άλλωστε η Αθήνα είναι ένας υπέροχος προορισμός για κάθε ταξιδιώτη όλες τις εποχές του χρόνου! Τα αξιοθέατα, η ιστορία, τα αρχαιολογικά μνημεία, οι κοντινοί προορισμοί, η μητροπολιτική ατμόσφαιρα, η γαστρονομία, όλα μαζί προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία στους επισκέπτες.

Η Ελλάδα αποτελεί γενικά ελκυστικό προορισμό για θεραπείες υποβοηθούμενης αναπαραγωγής για πολλούς λόγους:

  • Νομοθεσία που επιτρέπει το σύνολο των θεραπειών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, συμπεριλαμβανομένης της δωρεάς σπέρματος, ωαρίων και εμβρύων καθώς και την παρένθετη μητρότητα.
  • Άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους γυναικολόγους αναπαραγωγής, εμβρυολόγους και μαίες.
  • Υψηλά ποσοστά επιτυχίας και άρτια εξοπλισμένες μονάδες ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής και τράπεζες κρυοσυντήρησης.
  • Μονάδες ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής που λειτουργούν με πιστοποίηση ποιότητας ISO, που έχουν αδειοδοτηθεί και ελέγχονται από την Εθνική Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.
  • Χαμηλό κόστος θεραπειών υποβοηθούμενης αναπαραγωγής σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
  • Ιδανικός προορισμός για κάθε ζευγάρι που επιθυμεί να συνδυάσει τη θεραπεία του με μια μινι απόδραση σε έναν από τους πιο σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς.

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες, μεταφερθείτε στην αγγλική σελίδα μας!