Καταξιωμένη και έμπειρη ομάδα

Από το 2007, ο γυναικολόγος αναπαραγωγής Ευριπίδης Μαντούδης είναι επικεφαλής μιας δυνατής ομάδας γιατρών, εμβρυολόγων και μαιών. Παρά τις αναρίθμητες επιτυχίες, εστιάζουμε στις δύσκολες περιπτώσεις γιατί πιστεύουμε ότι όλα τα ζευγάρια μπορούν να τα καταφέρουν.

Εξατομικευμένες θεραπείες γονιμότητας

Κάθε ζευγάρι είναι ξεχωριστό – αντίστοιχα ξεχωριστό πρέπει να είναι το πλάνο θεραπείας του. Εστιάζουμε στις ιδιαιτερότητες και τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και πετυχαίνουμε το θετικό αποτέλεσμα.

Πραγματικά υψηλά ποσοστά επιτυχίας

7 στα 10 ζευγάρια έχουν θετικό τεστ εγκυμοσύνης με

την πρώτη προσπάθεια μαζί μας! Ενδεικτικά:

80% με βλαστοκύστες

50% με χαμηλό απόθεμα ωαρίων

83% με δωρεά ωαρίων

Απαράμιλλη εξυπηρέτηση ασθενών

Έχουμε ξεχωρίσει γιατί προσφέρουμε προσωπική φροντίδα σε όλους τους ασθενείς μας. 91% των ζευγαριών μας δηλώνουν ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της θεραπείας τους.

Εξαιρετική λειτουργία εμβρυολογικού εργαστηρίου

Με τη βοήθεια της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας, όπως το σύστημα Embryoscope+, και της συνεχούς επιστημονικής κατάρτισης, οι εμβρυολόγοι μας συμβάλλουν ουσιαστικά στην επιτυχία της εξωσωματικής.

Πιστοποιημένη Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής

Το Γέννημα IVF έχει αδειοδοτηθεί από την Εθνική Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής ως Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής και Τράπεζα Κρυοσυντήρησης. Έχει πιστοποιηθεί με τα πρότυπα ποιότητας ISO9001:2015 και EN15224:2016.

Τι κάνει το Γέννημα διαφορετικό;

Προσφέρουμε θεραπείες εξωσωματικής γονιμοποίησης που έχουν σχεδιαστεί για κάθε γυναίκα ξεχωριστά, σύμφωνα με το ιδιαίτερο προφίλ της. Με προσωπική φροντίδα και ουσιαστική υποστήριξη από το γυναικολόγο αναπαραγωγής Ευριπίδη Μαντούδη και την ομάδα του, 7 στα 10 ζευγάρια έχουν θετικό αποτέλεσμα από την πρώτη φορά.

«Εδώ και 25 χρόνια έχω ζήσει αναρίθμητες επιτυχίες, ωστόσο πάντα εστίαζα στις δύσκολες περιπτώσεις γιατί θεωρώ ότι, με τα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας, όλα τα ζευγάρια μπορούν να τα καταφέρουν. Η σκληρή καθημερινή δουλειά με δίδαξε τις ιδιαιτερότητες και τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Κανένας δεν μπορεί να υποσχεθεί 100% επιτυχία στην εξωσωματική, όμως εμείς σας υποσχόμαστε 100% ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για την επιτυχία της προσπάθειάς σας.»

Ευριπίδης Μαντούδης
FRCOG, Μαιευτήρας – Γυναικολόγος Αναπαραγωγής

Επιστημονικά Υπεύθυνος Θεραπειών Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής – Ιδρυτής Γέννημα IVF