Μόλις χθες το απόγευμα πήραμε το εξιτήριό μας.. Μια εμπειρία που όσα και σου λένε, τίποτε δεν μπορεί να την περιγράψει εάν δεν την βιώσεις..

Πολλές φορές τα λόγια είναι περιττά αλλά αξίζει πιστέψτέ με να έχει η κάθε γυναίκα στο πλευρό της ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται γι’ αυτήν και το μωρό της. Ανθρώπους που παραμερίζουν τις δικές τους προσωπικές ανάγκες ακόμη και την δική τους οικογένεια, ώστε να είναι συνέχεια στο πλευρό σου την πιο σημαντική στιγμή της ζωής σου! Ανθρώπους αληθινούς και αντικειμενικούς ώστε να σε ωθήσουν να κάνεις το καλύτερο δυνατό για τον εαυτό σου. Φυσικά και μιλάω για την Εύη Συνοδινού που με τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχει σε κάνει να νιώθεις τρομερή ασφάλεια και πως όλα είναι δυνατά ! Και έτσι και έγινε!

Καταφέραμε με πρόκληση τοκετού εφόσον είχαν περάσει οι 40 εβδομάδες να φέρουμε στον κόσμο φυσιολογικά την μπέμπα μας βάρους 4 κιλών! Χάρη στον πείσμα και την ενθάρρυνση της δεν θα το είχαμε καταφέρει.

Θέλω φυσικά να ευχαριστήσω τον κ. Κουντάρα Κωνσταντίνο που με παρακολούθησε σε όλη την διάρκεια της εγκυμοσύνης μου αλλά και στον αγαπημένο μας γιατρούλη τον κ. Μαντούδη Ευριπίδη που με την πραότητα και την σιγουριά του, φέρνει εις πέρας τα πάντα!!!