Προς τον κο. Μαντούδη και όλο το προσωπικό,

Ήρθα στο κέντρο σας τον Δεκέμβριο του 2019 προκειμένου να αποκτήσω δεύτερο παιδάκι μετά από ήδη 7 αποτυχημένες προσπάθειες και 5 υστεροσκοπησεις. Όλο το προσωπικό με αγκάλιασε και με έκανε να αισθανθώ πολύ όμορφα από την πρώτη στιγμή. Ο κος. Μαντούδης με σιγουριά μου είπε:

Θα τα καταφέρεις, είμαι σίγουρος, απλά πρέπει να έχεις υπομονή και να με εμπιστευτείς…

Εξαιτίας χαμηλής ανταπόκρισης ωοθηκών πηγαίναμε με φυσικό κύκλο και κάθε ωάριο που μαζεύαμε κάναμε και την εμβρυομεταφορά… Κάναμε δυο αποτυχημένες προσπάθειες και μετά αποφάσισε να μου κάνει μια έκτη υστεροσκόπηση. Και εκεί άλλαξαν όλα… Στον επόμενο κύκλο, έχοντας ένα έμβρυο στην κατάψυξη και άλλο ένα από φυσικό κύκλο καταφέραμε να πάρουμε θετική χοριακη !!!

240 το μαγικό νούμερο… Δεν το πίστευα, νόμιζα ότι απλά είχε γίνει κάποιο λάθος και απλά τους παρακάλεσα να τρέξουν ξανά το δείγμα, καθώς στις προηγούμενες 9 αποτυχίες οι χοριακες ήταν πάντα μηδέν…

Τώρα 40 εβδομάδες μετά κρατάω στην αγκαλιά μου την κόρη μου … Δεν ήθελε με τίποτα να με αποχωριστεί και έτσι ο τοκετός πραγματοποιήθηκε στις 40 και μια ημέρες…

Σας ευχαριστώ πολύ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου…

Θα σας επισκεφτούμε σύντομα, καθώς θέλω να σας δω όλους από κοντά.

Κε. Μαντουδη σας ευγνωμονώ και σας ευχαριστώ καθημερινά για το θείο δώρο που μου χαρίσατε… Ξέρατε από την αρχή ποσό πολύ ήθελα να χαρίσω στο αγοράκι μου ενα αδερφάκι.

Να σας έχει ο θεός καλά για να βοηθήσετε και αλλά ζευγάρια να αποκτήσουν το δικό τους παιδάκι.

– Σας δίνω την έγκριση μου να δημοσιοποιήσετε εάν θέλετε το εμαιλ χωρίς τα ονόματα μας…