Αγαπητέ κ. Μαντούδη,

έχετε δίκιο, όλα τα ζευγάρια μπορούν να τα καταφέρουν, έτσι κι εμείς μετά από πολλές προσπάθειες και πολλές δυσκολίες, καταφέραμε να γίνουμε γονείς δύο πανέμορφων διδύμων αγοριών. Μας κάνατε το καλύτερο δώρο!

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ, τη στήριξή σας, το χαμόγελο σας, την ηρεμία σας, τον επαγγελματισμό σας, μα πάνω απ’ όλα την ανθρωπιά σας, όχι μόνο κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά και μετά.

Θα θυμάμαι πάντα το αίσθημα ασφάλειας που μου έδινε η παρουσία σας στο χειρουργείο και την γλυκύτατη Εύη Συνοδινού, να μου κρατάει το χέρι σε όλη την διάρκεια του τοκετού. Είχα τόσο πολύ ανάγκη αυτό το άγγιγμα εκείνη την στιγμή και τις συμβουλές της μετέπειτα.

Δεν θα ξεχάσουμε επίσης ποτέ, την στήριξη, την γλύκα, τη ζέστη αγκαλιά, τον άψογο επαγγελματισμό, της υπέροχης πλέον φίλης μας, Ιωάννας Τσουμπού. Δίπλα μας σε όλη την εγκυμοσύνη, δίπλα μας και τους επόμενους δυόμισι μήνες στη ΜΕΝΝ. Όταν συναντάς τέτοιους ανθρώπους, μόνο ευγνωμοσύνη και αγάπη μπορείς να νοιώθεις γι’ αυτούς!

Ένα μεγάλο λοιπόν ευχαριστώ πρώτα απ’ όλα σε σας κ. Μαντούδη, στην κα. Τσουμπού, στην Εύη, στις μαίες Δέσποινα, Νάσια, Μαρία Τσιμαράτου & Μιχαηλίδη, ακόμη και στα κορίτσια στην γραμματεία. Όλοι πάντα μας αντιμετωπίζατε με ένα χαμόγελο!

Καλές γιορτές σε όλους σας με υγεία.

Με αγάπη
Βάγια & Γιάννης Κουμπούνης